Sietspiede uz iepakojuma kosmētikas un parfimērijas vajadzībām

 

Cienījamie kungi un dāmas!


Mūsu uzņēmums ar ilggadīgu pieredzi operatīvās poligrāfijas jomā, jau vairāk nekā astoņus gadus piedāvā kosmētikas un parfimērijas ražotājiem pakalpojumu: APDRUKA UZ IEPAKOJUMA!

 

madara_small.jpg madara-green-small.jpg   

 

Drukas veids: attēla pārnešana uz burciņām, pudelītēm, burciņu vāciņiem utt., (tālāk – IEPAKOJUMS), izmantojot sietspiedes metodi (bez etiķetes). Attēls tiek veidots pakāpeniski, bez krāsu daudzuma ierobežojuma.

Piezīme: precīzu krāsu sakritības dēl, nav iespējam pārnest pilnkrāsu attēlu ar rastra druku CMYK. Rastra attēlu iespējams drukāt vienā krāsā.


Iepakojuma veidi: burciņas, pudelītes, dažādu materiālu tubi (caurspīdīgie un necaurspīdīgie), cilindrveida vai koniskas formas, burciņu plakani vāciņi vai korķi. Pirms pasūtījuma pieņemšanas nepieciešmas iepakojuma paraugs. Iepakojumu nodrošina pasūtītājs oriģinālā variantā (kastēd), tīru, bez produkta (pildījuma).


Krāsas: tiek izmantotas noturīgas krāsas pret izdilšanu un ķīmiski aktīviem škidrumiem uz solventa pamatnes un UV krāsas.


Iepakojuma materiāli: iespējama druka uz stikla, metāla, kā arī uz PP, PE, PET E, ABS plastmasām. Dažiem iepakojumem ir nepieciešama papildu iepriekšēja apstrāde ar elektrisko plazmu materiāla adhezīvo (līmējošo) īpašību uzlabošanai.


Apjoms: viena veida iepakojums ar vienādu attēlu – no 200 gab.


Izpildes termiņi: atkarīgi no apjoma un printēšanas krāsu daudzuma. (Piemēram, ja pasūtījuma apjoms ir 1000 gab. vienā krāsā, izpildes termiņš aizņemtu 1 darba dienu pēc maketa saskaņošanas un sagatavošanas darbu izpildes).


Pasūtījuma cenas aprēķins.


Pasūtījuma cena sastāv no:


1. Maketēšanas vai maketa adaptācijas saistībā ar konkrēto iepakojumu;

2. Drukas iekārtas piederumu izgatavošanas pasūtītāja iepakojumam;

3. Drukas formu izgatavošanas (pa vienai katrai krāsai);

4. Drukas apjoma.


Papildu izmaksas:


  • Iepakojuma virsmas sagatavošana drukai ar elektroplazmu;

  • Taras izpakošana – iepakošana, ja tiek izmantots individuāls iepakojums;

  • Transporta pakalpojumi;

  • Iepakojuma ilgtermiņa uzglabāšana pakalpojuma sniedzēja noliktava.


Lai iegūtu pasūtījuma galīgo aprēķinu, nepieciešams iesniegt sekojošus datus:


  • Pasūtījuma apjoms;

  • Pasūtījuma izpildes termiņi;

  • Iepakojuma paraugs;

  • Iepakojuma attēla maketu (saskaņā ar izpildītāja prasībām).



Prasības maketam: makets tiek nosūtīts izpildītājam e-veidā jebkurā formātā -*cdr, *eps, *pdf . Informācijai failā jābūt vektora veidā, bez šrifta. Vēlama aptuvena vizualizācija (attēla atspoguļošana konkretājā iepakojumā). Visas krāsas tiek norādītas Pantone formula guide solid coated palitrā.


Pasūtījums tiek pieņemts izpildei pēc maketa un cenas saskaņošanas. Par atsevišķu samaksu iespējams veikt izmēģinājuma apdruku.


Kā papildus pakalpojumu piedāvājam iepakojuma dizaina izstrādāšanu.


Ja tiešā apdruka nav piemērota jūsu iepakojumam, piedāvājam etiķešu izstrādāšanu (pie tirāžas no 500 gab.), ražošanu un pielīmēšanu uz mūsu iekārtām.


Lai iegūtu papildus informāciju, griezties:


tālr.: 29515677

e-pasts: a.g@lsv.lv

 SIA "LSV Klubs"
Elizabetes 45/47 - 509
Rīga, LV-1010
Tālrunis 67 332 633
Tālrunis 67 334 684
E-pasts: lsv@lsv.lv