Eiropas autoceļu karte ar pasta indeksiem līdz Urāliem (Europe Postcarde Map)

Firma LSV klubs (Latvia) piedāvā jaunu produktu, kurš neapšaubāmi var Jūs ieinteresēt.

Kas: Eiropas autoceļu karte ar pasta indeksu rādītājiem līdz par Urāliem austrumos, daļēji iekļaujot arī  Vidusāzijas un Tuvo Austrumu  valstis. Kartē ir norādīti galveno ceļu apzīmējumi, reģionu pasta indeksi, informācija par prāmju satiksmi, kā arī kontroles punkti kravas transportam robežu šķērsošanai no Eiropas Savienības uz citām valstīm. 

Izmērs: 122x80 cm. Iespējama laminēšana, plastmasas tupusi, plankas stiprināšanai pie sienas. Pēc vēlēšanās varam izgatavot lielformāta kartes vienā eksemplārā.

Kam (mērķauditorija): transporta kompānijas, loģistikas centri, ostas, kā arī visi tie, kuriem ir kravas, sistēmas un līdzekļi kravu pārvadājumiem, gan arī tie, kas vēlas kravas saņemt. Tas nozīmē – gandrīz visi, kas nodarbojas ar biznesu! 

Kas ir mūsu piedāvājuma jaunums? Pirmkārt, tā ir jaunākā  šāda veida ceļu kartes redakcija, tātad arī visprecīzākā. Otrkārt, tā ir vienīgā karte, kas aptver Eiropas un bijušās PSRS autoceļus, jo īpaši izgatavota pēc transporta firmu pieprasījuma. Visbeidzot – galvenais. Uz kartēm ir atstāta vieta Jūsu reklāmai, tādējādi šī karte kļūst par vērtīgu dāvanu Jūsu klientiem un par Jūsu firmas reklāmu uz ilgu laiku. 

Tā kā mēs esam šīs kartes līdzautori, tad varam izdarīt operatīvus papildinājumus saskaņā ar klientu vēlmēm, piemēram, papildināt karti ar  informāciju par  prāmju līnijām vai papildināt kartes leģendu ar nepieciešamajiem  apzīmējumiem. 

Papildu informāciju Jūs varat saņemt pa tālruni +371 29515677 vai rakstot uz e-pasta adresi a.g@lsv.lv.

 

bez reklamas copy_s reklamoj(LV).jpg KR072_EIR_pasta_kodi_6mlj_fragm copy.jpg

AUSTR_postcode.jpg DEU_postcode.jpg DNK_postcode.jpg ESP_postcode.jpg FIN_postcode.jpg FRA_postcode.jpg GBR_postcode.jpg HUN_postcode.jpg ITA_postcode.jpg NOR_postcode.jpg POL_postcode.jpg SWE_postcode.jpg TUR_GRC_MKD_BGR_postcode.jpg

Теги: Postcode Map of Europe, Europe Poscode Map, european road map, Europa Postleitzahlenkarte, Postleitzahlenkarte Europa, Eiropas autoceļu karte ar pasta indeksu rādītājiem līdz par Urāliem austrumos, Eiropa, ceļš, karte, pasta indeks, autoceļš, autoceļu karte, karte ar pasta indeksu rādītājiem, karte ar pasta indeksiem .

 

 SIA "LSV Klubs"
Elizabetes 45/47 - 509
Rīga, LV-1010
Tālrunis 67 332 633
Tālrunis 67 334 684
E-pasts: lsv@lsv.lv