Uzņēmuma dzimšanas diena

Ko darīt, ja uz sliekšņa stāv uzņēmuma dzimšanas diena?

Cilvēki dažādi attiecās pret savas dzimšanas dienas svinībām: viens katru reizi cenšas šajā dienā noslēpties no visiem, citam šajā dienā, tieši pretēji, patīk skaļa svinēšana. Bet pavisam kaut kas cits ir uzņēmuma dzimšanas diena. Jūs varat rīkot svētkus tajā dienā, kad uzņēmums tika oficiāli piereģistrēts Uzņēmumu reģistrā vai izvēlēties svinībām piemērotu gadalaiku, varat svinēt jubileju arī cauru gadu vai aprobežoties ar boulinga turnīru, varat rīkot svinības, uzaicinot klientus vai šaurā “savējo” lokā. Vienīgais ko Jūs nevarat – nesvinēt šo notikumu!

Vasara – lielisks laiks, lai sarīkotu Uzņēmuma Dienu.

Mūsu klienti bieži uzdod jautājumu: “Kā labāk nosvinēt šos svētkus?”

Šajā jautājumā nav gatavi risinājumi. Nepieciešams ņemt vērā finanšu resursus un uzņēmuma vērtību orientieri, darbinieku vecumu un esošās tradīcijas. Katram uzņēmumam var būt sava pieeja. Bet ar pārliecību varu teikt, ka vasaras sporta svētki tiks atbalstīti jebkurā kolektīvā.

Daudzi mūsu klienti katru gadu rīko sacensības dažādos sporta veidos - uzņēmums KSAN rīko riteņbraukšanas sacensības, bet uzņēmumā APS par tradicionālām ir kļuvušas futbola un makšķerēšanas sacensības. Daži rīko novusa sacensības, bet citi virves vilkšanas sacensības, kādam ir galda tenisa sacensības, vēl kādam šaha turnīrs.

 

Nevienam nav jāskumst!


Tam, lai katrs varētu sevi kā parādīt ne tikai sacenšoties tradicionālajos sporta veidos, var sarīkot stafetes, kurām nav nepieciešama sportiskā sagatavotība. Bet, ja uz sporta spēlēm tiek aicināti darbinieki kopā ar savām ģimenēm, tad ir nepieciešams rīkot sacensības ar bērnu piedalīšanos.

Tam, lai izklaidētu skatītājus un līdzjutējus, var viņiem izdalīt fanu taurītes, grabuļus un “klakerus”. Klakeris – tas ir plastmasas grabulis plaukstu izskatā, kurus strauji kratot rodas aplausu skaņas imitācija.

Bet, ja Jūsu finansiālās iespējas atļauj, mēs, lai radītu svētku atmosfēru, jums ieteiktu izdekorēt svētku vietu ar dažādiem karodziņiem, baloniem un plakātiem, uz kuriem ir dažādi lozungi.

 

Mēs esam viena ģimene

Sporta svētki ir arī iemesls, lai ietērptu visus dalībniekus un viesus košos T-kreklos un cepurītēs ar jūsu firmas logo, kas akcentēs visu šo cilvēku kopību.

Tekstila izstrādājumu ražotāji tagad piedāvā pietiekoši plašu savu preču sortimentu. Ja agrāk tika piedāvāti tikai unisex kreklus, tad jūsu sieviešu kolektīvam tagad ir iespēja sev iegūt pieguļošākus krekliņus un topus, lai gan krāsu gamma sievietēm nav tik plaša. Un arī pasūtot kreklus lielam cilvēku daudzumam ir iespēja kļūdīties ar izmēriem. Tāpēc sporta svētkiem mēs iesakam vai nu T-kreklus, vai polo kreklus sākot ar izmēru S līdz XXL.

 

Balvas atradīs savus varoņus

Gatavojoties sacensībām, vajag risināt daudzas organizatoriskas problēmas. Svarīgs jautājums ir par uzvarētāju apbalvošanu. Kausi, piemiņas medaļas, nozīmītes, diplomi – tie ir nepieciešami atribūti tādos pasākumos. Izvēlēties un izgatavot sporta atribūtiku – ar tādu lūgumu pie mums regulāri vēršas mūsu draugi un pasūtītāji. Un katrām sacensībām var izdomāt interesantu apbalvojumu formu, lai dalība tajās palikt vēl ilgi atmiņā. Parasti uzņēmumi nenorobežojas tikai ar pirmo vietu apbalvošanu. Uzvarētāji un visbiežāk arī pārējie dalībnieki iegūst visdažādākās balvas: tas var būt piknika komplekts vai telts, guļammaiss vai uzpūšamais matracis, šahu vai kāršu komplektu, frisbija šķīvīti vai svilpi. Un, ja Jums nav laika, lai staigātu pa veikaliem un meklētu balvas, paļaujaties uz mums, mēs šo problēmu atrisināsim jūsu vietā.

 

Mums gribētos, lai Jūsu svētki paliktu atmiņā uz ilgi laiku un Jūsu kolektīvs uztvertu sūtīto ziņu:

  •  vadība uzmanīgi un rūpīgi attiecas pret katru firmas darbinieku;
  • aizmirstiet par konfliktiem, strīdiem un pretrunām. Vispirms svētku laikā un pēc tam – uz visu mūžu;
  • ja firmas lietas ies labāk, tad svētki kļūs jautrāki, dāvanas – patīkamākas.

 

Cilvēkiem vajag svētkus! Šo banālo aksiomu zina praktiski katrs, un katrs arī tam piekritīs. Ir arī psiholoģiskais aspekts – ja darbiniekam darba vieta asociēsies ne tikai ar grūtībām, spriedzi, naudas pelnīšanu, lai izdzīvotu, bet arī ar atpūtu, svētkiem, dažādiem kolektīviem pasākumiem, tad arī darbinieka pieķeršanās darba vietai būs lielāka. Lielie uzņēmumi jau sen to zina un pilnībā to izmanto. To der atcerēties arī mazo uzņēmumu vadītājiem.

Negaidiet svētkus – radiet tos paši un kopā ar mums!

 SIA "LSV Klubs"
Elizabetes 45/47 - 509
Rīga, LV-1010
Tālrunis 67 332 633
Tālrunis 67 334 684
E-pasts: lsv@lsv.lv