Automašīna – nevis greznība, bet gan reklāmas pārvietošanas līdzeklis

KĀ TRANSPORTA PLŪSMAS MĪNUSUS PĀRVĒRST MĀRKETINGA TEHNOLOĢIJU PLUSOS

Pēdējos gados strauji pieaugušais transporta līdzekļu daudzums piepildījis mūsu ielas, un pēc laika ilguma, kas jāpavada sastrēgumos, mēs jau esam pietuvojušies lielākajām pilsētām Eiropā. Šis fakts ir neapstrīdams. Bet vai ir iespējams no stāvēšanas korķī gūt kādu labumu, kaut vai netiešu? Ja Jūs esat uzņēmuma vadītājs, kam ir kaut viena kravas vai vieglā automašīna, tad nenoliedzami.

Uzņēmums “LSV klubs” ir uzkrājis piecpadsmit gadu pieredzi automobiļu pārvēršanā efektīvā reklāmas nesējā. Izdevīgums no transporta līdzekļa noformēšanas ar reklāmu ir acīmredzams: pirmkārt, tā ir bezmaksas reklāmas stends, otrkārt, automašīna visu laiku pārvietojas pa pilsētu (pat atrodoties sastrēgumā), līdz ar to Jūsu reklāmu redzēs liels daudzums cilvēku, treškārt, pagaidām vēl attēls uz automašīnas nav jāsaskaņo ar pašvaldībām un nav jāmaksā valsts nodeva.

Automašīnas reklāmas noformējums var tikt izpildīts ar dažādām tehnoloģijām. Viena no tām – aerogrāfija. Tā Jūs saņemat ekskluzīvu automašīnas noformējumu. Šāda noformējuma cena ir augsta, un nepārprotams mīnuss ir - ja attēls ir novecojis, tad automašīna būs jāpārkrāso. Divi citi paņēmieni, kurus tad arī piedāvā uzņēmumus “LSV klubs”, ietver sevī vinila plēvju izmantošanu, kuras nepieciešamības gadījumā var noņemt, nesabojājot automašīnas virsbūvi. Pirmais paņēmiens – vinila aplikācijas. Visbiežāk ar šādu paņēmienu attēlo logotipus vai tirdzniecības markas, grafisku vai teksta informāciju. Otrais -  digitālā druka uz vinila plēves. Šajā gadījumā var dot vaļu iztēlei un uz automašīnas izvietot jebkuru foto attēlu. Mēs uzskatam, ka košāka un efektīvāka ir šo 2 tehniku  apvienošana.

Jau ilgu laiku mūsu klients ir uzņēmums LDV – lielākais alkohola piegādātājs, koka paliktņu un palešu ražotājs – uzņēmums Kronus, un daudzi citi. Bet tas nebūt nenozīmē, ka šādu reklāmu var atļauties tikai lieli uzņēmumi. Automašīnas reklāmas  noformējuma izmaksas sākas ar 30 Ls par kvadrātmetru. Cena ir atkarīga no izmantojamo vinila plēvju kvalitātes, no pielietotās tehnoloģijas un no maketa sarežģītības. Jūs varat uzlīmēt uz mašīnas ne tikai uzņēmuma logo, bet arī informāciju par atlaidēm, akcijām, piedāvājamo produktu fotogrāfijas. Jebkurā gadījumā automašīnas reklāmas uzlīmju cenas ir krietni zemākas par vairākkārtēju reklāmas izvietošanu avīzēs, žurnālos un vēl jo vairāk televīzijā. Mēs nekādā mērā negribam pretstatīt šos reklāmas veidus, vienkārši gribam Jums atgādināt, ka, ja Jums vēl ir palikusi neizmantota iespēja izmantot automašīnu kā reklāmas laukumu, tad droši izmantojiet to. Un tad automašīnas stāvēšana sastrēgumā pārvērtīsies par acīmredzamu plusu – garlaikotie autovadītāji un sabiedriskā transporta pasažieri izpētīs Jūsu reklāmas ziņojumu “no A līdz Z”

Sjuzanna Karapetjana, SIA LSV Klubs izpilddirektore

 

 SIA "LSV Klubs"
Elizabetes 45/47 - 509
Rīga, LV-1010
Tālrunis 67 332 633
Tālrunis 67 334 684
E-pasts: lsv@lsv.lv