Cepures

Sargājiet savu nenovērtējamo darbinieku nenovērtējamās galvas no karstās saules! Reklāmas beisbola cepurītes ar Jūsu firmas logotipu - tas ir lielisks papildinājums korporatīvajam apģērbam. Uzņēmuma beisbola cepurītes ir universāla reklāmas galvas rota. Tā var noderēt ne tikai Jūsu darbiniekiem, bet arī klientiem un darījumu partneriem. Un, pat ja viņi paši nevalkās cepurītes, viņi visticamāk tās uzdāvinās saviem bērniem, un tas ir labākais mobilas reklāmas risinājums.

Logo izvietošana uz cepures notiek, izmantojot termodruku, taču pats labākais rezultāts būs tad, ja tiks izmantota izšūšana. Šī metode ir daudz dārgāka, un gala cena atkarīga no dūrienu daudzuma un maketa sarežģītības.

 Cepures ir pieejama dažādās krāsās - līdz pat 15 dažādām krāsām. Tas ļauj izvēlēties cepures ar Jūsu firmas krāsu, bet, ja organizējiet sporta svētkus - dažādas krāsas cepures komandas spēlētājiem.

 

1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg5.jpg 6.jpg 7.jpg8.jpg 9.jpg 10.jpg

Тehnoloģija

Sietspede, termodruka un izšuvums.

 

No kā ir atkarīga cena?

 

Krāsu skaits. Katra krāsa (izmantojot sietspiedi) tiek drukāta atsevišķi. Tādēļ katrai krāsai tiek izgatavota atsevišķa klišeja. Turpmāk šo klišeju var izmantot, atkārtoti apmaksājot tikai klišejas regulēšanu.

Pasūtījuma apjoms. Palielinoties apdrukājamo cepuru skaitam (sietspiede), apdrukas izmaksas samazinās.

Cepuru cena.

 

Izvēle

Jūs varat izvēlēties no tiem modeļiem, kas ir mūsu noliktavā, vai pasūtīt no kataloga.

Izgatavošanas termiņi

1 nedēļu pēc maketa saskaņošanas

 SIA "LSV Klubs"
Elizabetes 45/47 - 509
Rīga, LV-1010
Tālrunis 67 332 633
Tālrunis 67 334 684
E-pasts: lsv@lsv.lv