Krekli

 

89.jpg47.jpg5.jpg15.jpg23.jpg 39.jpg63.jpg39q.jpg105.jpg88.jpg

Krekli

Krekli, kā jebkurš tekstilizstrādājums ar Jūsu uzņēmuma firmas simboliku, kļūs par lieliskām dāvanām jūsu klientiem un lietišķajiem partneriem. Visi tekstilizstrādājumi ir augstas kvalitātes un ražori no dabīgas kokvilnas. Dvieļi, halāti un paklāji ar uzņēmuma logo noderēs Jūsu partneriem vispatīkamākajos atpūtas mirkļos. T-krekli un beisbola cepures ar Jūsu uzņēmuma simboliku var būt pasniegtas kā korporatīvas dāvanas un tajā pašā laikā  lieliski derēs kā reklāmas akcijas izdales materiāls. Polo krekli ar logo kļūs ne tikai par piemērotu suvenīru Jūsu klientiem un partneriem, bet arī noderēs Jūsu kolēģiem un var kļūt par svarīgu korporatīvā stila elementu.

 

Krekli atšķiras pēc izmēriem (S, M, L, X, XL), materiāla blīvuma (130 gr., 155 gr.) un modeļiem (sieviešu, vīriešu krekli ar apaļu vai V-veida izgriezumu u.c.).

 

Krekli ir pieejami dažādās krāsās līdz pat 15 dažādām krāsām. Tas ļauj izvēlēties kreklus ar Jūsu firmas krāsu, bet ja organizējat sporta svētkus - dažādas krāsas kreklus katrai komandai.

 

Tehnoloģija

Sietspiede, termodruka, izšuvums.

 

No kā ir atkarīga cena?

    1. No logotipa sarežģītības pakāpe. Katra krāsa (sietspiedei) tiek drukāta atsevišķi. Tāpēc katrai krāsai tiek izgatavota atsevišķa klišeja. Tiesa, turpmāk šo klišeju var izmantot atkārtoti, apmaksājot tikai klišejas iestatīšanu.
    2. No apjoma. Pie lieliem apjomiem – drukas izmaksas samazinās.
    3. No krekla cenas.

Izvēle

Jūs varat izvēlēties no tiem modeļiem, kas mums ir noliktavā vai pasūtīt no kataloga.

Izgatavošanas termiņi

1 nedēļa pēc maketa saskaņošanas.

 SIA "LSV Klubs"
Elizabetes 45/47 - 509
Rīga, LV-1010
Tālrunis 67 332 633
Tālrunis 67 334 684
E-pasts: lsv@lsv.lv